Hvem er Ung Finans?

Ung Finans drives av to gode venner med stor interesse for finansielle emner som makro økonomi, kryptovaluta, personlig økonomi, aksjer og eiendom:

Oskar Solberg

Grunnlegger & Administrerende direktør

John-Vegard Osmundsen

Redaktør & Forfatter

Oskar Solberg driver også nettsiden solberginvest.com som har fokus på kryptovaluta investering og teknologi, samt et nyhetsbrev med flere hundre abonnenter. Han har også et betalt nyhetsbrev for de spesielt interesserte, hvor han sender ut ukentlige oppdateringer på sine selvlagde modeller og tekniske analyser av diverse kryptovalutaer. Har har også skrevet bok om krypto investerings strategier. Ellers studerer han matematikk på Universitetet i Agder i Kristiansand med en bachelorgrad i Filosofi i baklomma.

John-Vegard Osmundsen er (fyll inn kule ting)


Vårt Mål:

Vårt mål med Ung Finans er å oppfordre unge individer til å ta økonomisk ansvar for seg selv. Vi tror dette kan føre til bedre liv for individer, bedre samhold i familier, og sterkere lokale og nasjonale samfunn. Slik vi ser det så er vi all ment for å løse forskjellige problemer. Noen er ment for å løse klima krisa, noen andre er ment for å få en slutt på krig. Vi er ment for å hjelpe folk å utvikle sin økonomiske forståelse og ansvarlighet.

Vi tror dette vil gjøre Norge til et bedre sted for alle individer, men også bedre “velferden” i Norge generelt. Vi tror at om de som kan tar ansvar for sin personlige økonomi, vil de selv få det bedre i tillegg til at staten kan prioritere/allokere mer til de som faktisk trenger det. Dette ønsker vi å fremme, og jobber aktivt for oppnå.